Loading...
Strap
Helmet
Buy One, Save Another

Bijdragen aan een samenleving waarin fietsers veilig kunnen rijden.

Dat is onze missie. Daarom maken wij onze producten met de grootste zorg.

'Buy one, save another' is een actie om Lazer-helmen daar aan te bieden waar ze een verschil kunnen maken. Lazer werkt samen met een lokale organisatie en biedt hun zo de mogelijkheid om op een veilige manier te fietsen.

Gedurende drie maanden kan elke aankoop van een Lazer-helm op deze website worden geregistreerd. Elke 10 registraties betekent één gratis Lazer gedoneert aan een organisatie. Het uiteindelijke doel is om alle mensen veilig op de fiets te krijgen! We beginnen de actie met minimaal 200 helmen die worden gedoneerd, elke registratie is een stap naar meer helmen die worden gedoneerd. Elke fietser verdient veiligheid tijdens het rijden.

Maastricht Universitair Medisch Centrum+

Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ is een samenwerkingsverband van het academisch ziekenhuis Maastricht en de Faculty of Health, Medicine & Life Sciences van de Universiteit Maastricht. Het onderscheid zich nationaal en internationaal door niet alleen te focussen op gezondheidsherstel, maar ook op gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. Hun kerntaken zijn – naast topreferente en topklinische patiëntenzorg – wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding, en valorisatie. Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ schenkt veel belang aan veiligheid op de fiets. Zij zien als eerste de gevolgen van onveilig fietsen. En zij zien hoe beschadiging van de hersenen erg nefaste effecten heeft. Zijn dragen als geen ander deze boodschap uit: ‘Stap op de fiets met een fietshelm op. As simple as that.’ Achter die boodschap staan wij als geen ander.

Two people riding bicycles Two people riding bicycles

Every cyclist deserves
safety while riding.

Buy one. Save another.

Geen tijd? Bewaar dan deze pagina

Mail mij deze pagina voor een later moment als ik mijn helm heb.

Deel dit initiatief